Hold Hullám

Posted on: július 15th, 2016 by
Comments Disabled

Vörös Hold /Muluc/ Hullámvarázs

07.16.-28.

fahíd

Az elmúlt napok a Harcos jegyében teltek. Bizony „harcolnunk kellett önmagunkért, a céljainkért. Sokszor nem is tudatosult bennünk, hogy mit teszünk, és az miért történik. Nem könnyű energiákban vagyunk mostanság. Ránk nehezedik az élet súlya. A terhek, néha úgy érezzük, összenyomnak.

Sajnos azt kell  mondanom, a követkző Hullám sem lesz leányálom. Akinek benne van a Hold a Szignatúrájában, tudja, miről beszélek.

A Hold az érzelmekről szól. Kifejezetten érzékenyek leszünk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal.. Az érzelmek áramolhatnak ki, be….felerősítve felszínre törhetnek azok a gondolatok, érzések, melyeket eddig igyekeztünk nem figyelembe venni. Könny, düh, hararag formájában távozhatnak.

Éld meg ezt az időszakot igazi megtisztulásként, szabadulj meg végre az elfojtásaidtól, a haragtól, a félelemtől, hogy utat törhessen valódi éned.

Ez az időszak igazi hurrikánként csaphat le ránk. Talán jobb, ha nem állunk ellent, és bele megyünk az érzelmek áradatába, és hagyjuk, hogy végre megtisztuljunk felhalmozott elfojtásainktól, félelmeinktől.

15125_444229415614682_1736893598_n

 

A maják számára Muluc-ot az esőcsepp vagy esővíz jelképezi. “Igyál tiszta vizeimből” mondja Muluc. “Tisztítson meg esőm. Fogadd az iste­ni vezettetést, a kozmikus esőcseppet a teremtő szeméből” Ezt fizikai síkon is erősíthetjük. Igyunk elegendő vizet, s most figyeljünk is rá, hogy ne felejtsünk el inni… Ez a megtisztulás, a belső tisztítás időszaka…ne feledd, ahogy kint, úgy bent. Figyeljünk., hogy az energia szabadon áramolhasson, mert akkor könnyebben megérezhetjük a helyes utat, s azt mi igaz, mi hamis.

 

Hold Hullám

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.