Föld Hullám

Posted on: május 25th, 2016 by
Comments Disabled

Ma van a Vörös Föld Hullám /05.25-06.06./

első napja…..

74515873153474544422

Jelmondata:

„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

 

A Föld Hullámban erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, s ha megtaláltuk, cselekedjünk. A Föld megtanít, hogy sodródni tudjunk az árral, és szimbolizálja a vezettetetést, és a szinkronisztikus eseményeket is. Legyünk nyitottak energiáira. Néha nehéz észrevenni a jeleket, ezért a tudatosság nagyon fontos. Hajlamosak vagyunk robotként élni életünk, s nem mindig vesszük észre az Univerzum kisebb, nagyobb üzeneteit, csodáit.

Fontos a természettel való kapcsolat ápolása is ebben az időszakban.

„Nézz ki talpaid szemein”- mondja a Maja Orákulum. A vízpart, az erdő mindig megnyugtat. Ha valami bánt, gondod van, a természet megadja a választ, és nem utolsó sorban megnyugtat. Érintsd meg a Földet. Találj egy helyet, ahol együtt táncolhatsz az élet szent körforgásával.” Engedd, hogy Gaia megmutassa, merre menj.

Föld

Ha az előző hullámban sikerült elvetnünk a magokat, terveinket, vágyainkat, most, a Föld segítségével központosíthatjuk energiáinkat. Megtalálhatjuk egyensúlyunkat, hogy elindulhassunk a megvalósulás felé.

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

CIMI

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.