Kék Majom Hullám

Posted on: április 29th, 2016 by
Comments Disabled

Majom

 

Ma ismét új hullám veszi kezdetét, s ez nem más, mint a …

 

Kék Majom / CHUEN /  04.29.-05.11.

 

„Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van.

Chuen a kozmikus ébresztőóra. mely olyan helyzeteket teremt, melyek megváltoztatják, “felforgatják” néző­pontodat. Ilyenkor másként látod a dolgokat, mint egy jó vicc csat­tanójánál. Chuen esszenciája a felébredés. Csak egy pillanatra láss át a téged formáló kulturális transzon. Chuen a maja majom, a tréfacsináló, aki kibillent egyensúlyodból, vagy váratlan pillanatban kap el, hogy az új perspektíva ajándékát hozza el neked. A majom az örömöt kínálja fel neked, a képességet, hogy áthintázz az élet őserdejének fáin.”

Maja Orákulum

Az elmúlt tizenhárom nap sok felismerést, iránymutatást, ráébredést hozott sokunk életébe. Megláttuk a helyes utat, vagy épp belefutottunk olyan akadályokba, melyek végre felnyitották a szemünket: nem az a helyes út. Mindenképp érdemes bele nézni a tükörbe, ha mégoly fájdalmas is.sandbox-ka-monkey-playing-with-earth-960

A Majom feladata, hogy ráébresszen minket arra, hogy az életet lehet úgy is élni, hogy élvezzük ezt a néha rögös, fájdalmas, de felemelő csodálatos, szépségekkel teli utat itt a Földön. A Majom az őszinteség, az ártatlanság, a vidámság jegye. És legfőképp a nyíltszívűségé. Ha felvállaljuk önmagunkat, környezetünk, s önmagunk előtt, nincs „támadási felületünk”, ha nincs titkunk, ugyan mi az, amibe beleköthetnek? Ez lehet a legjobb „fegyverünk”.

Mai társadalmunk nem preferálja a boldogságot. Tele vagyunk panasszal, fájdalmakkal, Szinte bűntudatunk van, ha véletlenül boldogságot érzünk.

A Majom üzenete: lássuk meg az élet napos oldalát, ne féljünk boldognak lenni, vegyük könnyedebben a dolgokat. A humor, a más hozzáállás sok esetben megkönnyíti problémáink megoldását.

A Majom fenekestül felboríthatja életünk, s megmutathatja, másképp is lehet.

 

A Majom hullám a Tzolkin tábla közepén kezdődik. Mag napok ezek, melyek még erősebb energiát hordoznak. Ezeken a napokon létezésünk MAGja munkálkodik bennünk, segítséget kapva a Maya csillagról /a Fiastyúk csillagkép 3. Csillaga/jövő energiák által.

Tzolin 2in1

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 


Comments are closed.