Sárga Ember Hullám

Posted on: március 23rd, 2016 by
Comments Disabled

Ismét új spirálban vagyunk, ez az energia az Emberé…/EB/

03.21-04.02.

Ember hullám

Jelmondata:„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Ez a pecsét a szabad akarat ereje. Bölcsesség – megélni az életet! Tüzes jegy, égtáj szerint Délhez köthető.

 

Köve a kalcittal szórt kvarc, császártopáz, sagenit, kriszpit.

 

A vihar kisöpörte azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak minket, mondhatni felforgatta életünket. Most rajtunk a sor, hogy megtaláljuk azt, amire fogékonyak vagyunk, ami hiányzik életünkből, aminek a Vihar előkészítette a terepet!

„Használd Eb seprűjét és seperd tisztára a napodat a múlt tapasztalataitól, a kis én akadályaitól.”

eb

A befogadás, bőség, teremtőerő, s a mély bölcsesség jegye az Ember. A választás kérdéskörét is feszegeti ez a hullám. Vajon a megfelelés, a befolyásolás a mérvadó életünk jelentős részében, vagy a Felsőbb Énünk az, amire hallgatunk utunk során…? …az elmével való harcunkat is szimbolizálja ez a jegy…Fontos feltenni magunknak azt a kérdést, hogy mi az, ami boldogsággal, örömmel, a beteljesülés érzésével tölt el? Ha már tudjuk ezt, feltétlenül vezessük be, rendszeresítsük mindennapi életünkbe. A mai rohanó világ sivatagában fedezzük fel saját oázisunkat. Mutassunk példát másoknak, éljük a saját életünket….és talán ez a legnehezebb…dönteni és lépni. A mai világ megfelelési kényszerhullámában szinte belefulladunk a mindennapi rutin teremtette illúzióba. Legyünk végre bátrak, ha döntünk, kinyitjuk a teremtésünk kapuit.

befogadas

Az anyagba való manifesztáció ideje is ez a tizenhárom nap. Ha gondunk van a befogadással, a teremtéssel, akkor nehéz időszak elé nézünk, mert ez az energia szembe állít ezekkel. Tükröt tart elénk, megmutatja, hol, mi nem működik. A Hullám hetedik, középső napja a Tükör(03.27), Ezen a napon még jobban figyeljünk a jelekre, hisz útmutatóul szolgának, hol változtassunk.Tanulhatunk belőle, vagy katasztrófaként is megélhetjük, mondván, hogy összeesküdött ellenünk a világ. Vegyük észre ezeket a tanításokat, nyissuk ki kelyhünket az ég felé, s fogadjuk be ajándékait….

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 

ui: elnézést kérek a késlekedésért! A Vihar engem is bele sodort a változtatás, elengedés, felforgató, „pusztító” energiájába… :)


Comments are closed.