Kék Vihar Hullám

Posted on: március 8th, 2016 by
Comments Disabled

Ma ismét új hullámra ébredtünk….03.08.-21.

club_3081297_1339956296802_profile

Az elkövetkező tizenhárom nap a Viharé.

Mindig a Hullám első napja a legerősebb. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. A Vihar, már nemcsak egy kis szelecske, igazi vad, és energikus. Tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk a változástól, az mindig jó, ha az első pillanatban nem is úgy tűnik.

 

„Ne félj a vihartól, hanem tanulj meg táncolni az esőben”

 00001450

Az előző hullám az elengedésről szólt. A Világáthidaló a megbocsátást, a régi minták elengedését, az alázatot tanította. Ha maradt még benned feloldatlan elakadás, a Vihar kisöpri azt, viszont ő már nem kérdez. Ne lepődj meg, ha felfordul körülötted a világ. Lásd meg a dolgok, történések mögötti igazságot!

A Vihar az új dolgokba való belemenést, a bátorságot preferálja, hogy merjünk új dolgokat kipróbálni, s ne ragadjunk bele a régi dolgainkba, megszokásainkba. Arra bátorít, hogy éljük meg igazi énünk, szárnyaljunk, s tisztuljunk meg. Engedjük el a veszteségtől, reménytelenségtől, az ismeretlentől való félelmeinket!

vihar

 

„A Cauac  (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény, semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.”

By Maja Orákulum

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 

 


Comments are closed.