Fehér Világáthidaló Hullám

Posted on: február 23rd, 2016 by
Comments Disabled

Fehér Világáthidaló Hullám

naptar11b 

02.24-03.07.

 

 6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)

“Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás.

 

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, nyitottunk új lehetőségek felé, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit, az elavult energiákat, hogy legyen helye az újnak. A mostani felgyorsult világban ez bizony eddigi életed teljes megváltozását is jelentheti. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell. Van, amikor ezt mi nem akarjuk, ragaszkodunk régi életünkhöz. Ilyenkor van az, hogy az élet közbe szól. Ezt fájdalmasan is megélhetjük, tragédiaként, negatívan, de megláthatjuk a miérteket és el is fogadhatjuk a változást. Ha bele engedjük magunkat a történésekbe, megláthatjuk, hogy a rossz, miért nem az, s a szerinted jó, miért nem a Te utad.images (30)

Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” előnyünkre válik. Mindennek megvan az oka, ha azonnal nem is tapasztaljuk..

A Világáthidaló az elengedésre, az alázatra, és a megbocsátásra tanít. Bocsáss meg önmagadnak, bocsáss meg másoknak. A múlthoz való ragaszkodás korlátozza a lehetőségeket.

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik.

 

Böjtös- Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.