Nap Hullám

Posted on: január 27th, 2016 by
Comments Disabled

Ma a Sárga Nap/AHAU/ Hullámvarázs veszi kezdetét a Maja Naptárban. Nap

01.28.-10.

 

A Nap napokon a lélek házába érkezünk.

“Vagyok aki Vagyok. … Vagyok, aki Vagyok. … Vagyok, aki Vagyok.” Ez a mantra segít a “Vagyok” jelenléttel való kapcsolatterem­tésben, mely hatalmas erőt és univerzális igazságot tartalmaz. Ahau a leplezetlen misztérium, a feltétel nélküli szeretet és határtalan áldás egyszerűsége

vezeto-gondolat

Mai, felgyorsult világunkban nehéz szeretni. Talán önmagunkat a legnehezebb, s másokat sem könnyű. A Nap Hullám a szeretet a feltétel nélküliség,  kérdéskörét boncolgatja. Önzőség, irigység, féltékenység, feltétekhez kötött szeretet működtetése a kihívás ebben az időszakban.

A megengedés a kulcs, amikor megengeded önmagadnak és másoknak is, hogy azok legyenek, amik. A Nap segít felismerni a szeretet hatalmát, amikor nem korlátoz hit, karma, amikor látod az összképet, tudod ki vagy, mit akarsz. A világon két dolog létezik félelem és szeretet. Nyissuk ki szívünket az igaz szeretet megtapasztalása előtt, fürödjünk a feltétel nélküliségben. Engedjük meg magunknak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A Nap tanítása abban rejlik, hogy megengeded önmagadnak és másoknak is, hogy a saját útjukat járják. Elfogadod mások igazát, nézőpontját. Megbocsátasz önmagadnak és másoknak is.

 

Böjtös-Tölgyfa Mária

CiMi


Comments are closed.