Varázsló Hullám

Posted on: január 3rd, 2016 by
Comments Disabled

A Tzolkin második hullámvarázsa a Varázslóé (01.02.-14.)

varázsló

Fehér Varázsló. a mágia ereje. Felvétel, elvarázsolni

 

„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

 

 

A Sárkány megadta a kezdő löketet, energianyalábot az induláshoz, a Varázsló pedig segít előhívni belső „sámánunkat” a varázslót, aki minden emberben megtalálható. A varázslat kivételesnek tűnik, mégis gyakran hétköznapiságában jelenik meg. Ha megengedjük magunknak, hogy ne tudjunk, megnyitja az utat az elme előtt, a mélyebb megértés felé. A Varázsló megláttatja a mindennapi csodákat életünkben, csak legyen szemünk a látásra.

Ha befelé fordulsz vezettetésért, visszatalálsz a forráshoz.pszicho és spiri

Hinnünk kell önmagunkban és a varázslatban, Fedezzük fel  a mindennapi, egyszerű csodákat, élvezzük a mindennapok egyszerűségét, s higgyünk a nagy csodák létezésében.

 

Vállald fel és erősítsd önmagad. Senki és semmi nem adhat annyi erőt neked, mint saját magad.

Ezekben a napokban figyeld meg, hogyan jelenik meg életedben az irányítás és a kontroll, s a hatalom, a manipuláció. Mennyire fontos neked, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan te szeretnéd?

Nézz szembe a bizonytalanságaiddal és a félelmeiddel. Lásd meg, hol kell változtatnod hozzáállásodon, hogy túlléphess rajtuk.

Eljött az őszinteség ideje, önmagaddal és másokkal szemben is. Meglátod, a nyíltszívű őszinteség, a nyitottság megnyitja a kaput a varázslat, s az álmaink megvalósulása előtt..

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.