Sárkány Hullám

Posted on: december 20th, 2015 by
Comments Disabled

159904505

Ma újra kezdődik a Tzolkin tábla a Vörös Sárkánnyal.

12.20-01.01.

 

 Tzolin 2in1

A maják több naptárt használtak, a Tzolkint, ami 260 napból áll és megegyezik az ember fogantatásától a születésig eltelő idővel, (ez többek között 20 db 13 napos ciklusra osztható, amit Hullámvarázsnak hívunk.) és a Haabot, ami 365 napból áll és megegyezik a Föld Nap körül megtett idővel.

 

A Tzolkin első Hullámvarázsa a Sárkányé.

Az oszthatatlan ősvizek, a teremtés első hangja.

 

01draak

A Sárkány Hullámvarázsban új lendületet kaphat életünk. Bátran vágjunk bele új dolgokba! Ez az energia aktív cselekvésre ösztönöz. Szinte érezzük, hogy végre felébredünk, beindulnak dolgaink. A legerősebb energiát mindig a Hullám első napja adja. Ilyenkor háromszorosan van jelen. Az adott nap KIN-je, a Hullámvarázs első napja, és a nap vezető energiája is a Sárkány. /Ez így van minden hullámnál, az első nap hordozza legerősebben az adott hullám minőségét//Ha valakinek ráadásul ez a jegy benne van a Szignatúrájában, akkor még hatványozódik ez a pecsét.

Az elkövetkező tizenhárom napban nézzünk a felszín alá, ne féljünk a mélységekbe tekinteni. Bízzunk jelenlegi helyzetünkben. Nézzünk magunkba, s vizsgáltjuk meg a bizalommal, biztonsággal, önértékeléssel, mások véleményének fontosságával való viszonyunkat. A Sárkány az Ősanyát is jelképezi. Légy saját anyád, s merj, a legfontosabb lenni önmagad számára Élvezd a Létet, itt és most.

Az adás- elfogadás  kérdéskörét is felöleli a Sárkány. Az elfogadás éppoly fontos, mint az adás. Képesnek kell lennünk az elfogadásra. Aki csak ad, folyton, az végül elfogy. Az egyensúly csak úgy jöhet létre, ha mindkét dolgot gyakoroljuk, elvárások, követelések nélkül.

Maja

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.