Vörös Hold Hullám

Posted on: október 29th, 2015 by
Comments Disabled

Vörös Hold /Muluc/ HullámvarázsHold Hullám

10.29.- 11.10.

 

A maják számára Muluc-ot az esőcsepp vagy esővíz jelképezi. “Igyál tiszta vizeimből” mondja Muluc. “Tisztítson meg esőm. Fogadd az iste­ni vezettetést, a kozmikus esőcseppet a teremtő szeméből” Ezt fizikai síkon is erősíthetjük. Igyunk elegendő vizet, s most figyeljünk is rá, hogy ne felejtsünk el inni… Ez a megtisztulás, a belső tisztítás időszaka…ne feledd, ahogy kint, úgy bent. Figyeljünk., hogy az energia szabadon áramolhasson, mert akkor könnyebben megérezhetjük a helyes utat, s azt mi igaz, mi hamis.250273_526887563993811_1141479897_n

A Hold az érzelmekről szól. Kifejezetten érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal.. Az érzelmek áramolhatnak ki, be….felerősítve felszínre törhetnek azok a gondolatok, érzések, melyeket eddig igyekeztünk nem figyelembe venni. Könny, düh, hararag formájában távozhatnak. Éld meg ezt az időszakot igazi megtisztulásként, szabadulj meg végre az elfojtásaidtól, a haragtól, a félelemtől, hogy utat törhessen valódi éned.

Ez az időszak igazi hurrikánként csaphat le rád. Felkap, megpörget, magasra visz,aztán jöhet a mélység. Rajtad áll, hogy éled meg. Engedd, hogy átéld ezt az igazán tisztító energiát, hogy kimosson belőled minden nem oda valót.

 

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.