Kék Éjszaka Hullám

Posted on: október 3rd, 2015 by
Comments Disabled

Ismét  új hullám veszi kezdetét, ami 13 napig tart majdÉjszaka

10.03.- 15

 

 

03 Kék Éjszaka AKBAL [ak´bal] Az ötletek ereje Intuíció – álmodni Víz Nyugat
Árnyékoldal: Túlságosan belső és szubjektív beállítódás, önmagunk elvesztése a belső térben, depresszió, önbírálat, félelem a változástól, felszínesség, az értéktelenség és az elkülönültség érzete, önbecsülési problémák, „megrekedtség”  
Fényoldal: Csend, „gazdagság”, kreativitás, kozmikus bőség, derű, nyugalom, álomidő, az álmok energiája, tudatos álmodás, az álmok felfedezése, az álomszimbolika megfejtése, belső utazás, a magába záró sötétség, a belső világ kreativitása, a misztérium székhelye, a lélek szentélye, önelemző utazás, a belső látás és integráció, ami egybevonzza és egyesíti az álmot a megvalósító energiákkal  

 

 

Ebben a 13 napban létezésünkről, legbensőbb álmainkról, belső kincseinkről, félelmeinkről elmélkedhetünk.

Ez a csend, a sötétség misztériuma. Ezek a napok képzeletbeli kincses ládák, s aki a MOSTban él, kiszolgálhatja magát belőlük.

Kinyílni és befogadni! Hangolódjunk rá legbelsőbb MAGunkra, létezésünkre. Most lehetőségünk van ledönteni saját növekedésünk peremének határait. Előjöhetnek elakadásaink, azok a dolgok, melyek hátráltatnak minket utunkon. Itt a lehetőség, hogy végre megszabaduljunk tőlük. Lehet, hogy rafinált módon jelentkeznek, s először nem is tudjuk, mihez kezdjünk velük. Igazán mélyre kell mennünk, befelé fordulnunk a válaszokért. Lehet, hogy álmokban kapunk válaszokat. Egy egyszerű módszer, ha úgy tekintesz álmod minden aspektusára, mintha mindegyik te magad lennél. Játszd el álmod különböző részeit, egymás után azonosulj velük, így a tudattalan anyagot tudatos éberséggé alakítod..ember-bolygó

Ha nehezen tudsz emlékezni álmaidra, akkor segíthet, ha beállítasz egy órát egy órával szokásos ébredésed előttre. Az óracsörgés után tudatosan térj vissza az álomba, és koncentrálj álom-folyamatodra. Amikor felébredsz, mond rögzítőre, vagy írd le álmodat. Kérj vezettetést, hogy megértsd az álmokat. Gyakran a legutolsó kép a kulcs, ami utat mutat.

Akbal másik arca az emberi testben lét misztériuma.. Akbal-lal felfedezheted, mit jelent teljes mértékben embernek lenni, az emberi forma minden lehetőségét kihasználva.

Meditáció : “Én vagyok a sötétség fénye, és a nyugalom tánca.” Ez a szöveg tökéletesen leírja Akbal paradox energiáit, a sötétség helye, ahonnan minden fény kiárad, a formátlan mélység, mely magában foglal minden lehetőséget. /Maja Orákulum/

 

Ebben az időben tekints önmagadba, tegyél fel olyan kérdéseket magadnak, hogy hogyan értékeled magad,  hogyan jelentkeznek életedben az ítélkezések, az elfogadás, milyen kapcsolatban vagy önMAGaddal. Hogyan tudnád még jobban kifejezni igaz önvalód….

 

Böjtös-Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu


Comments are closed.