Kék Majom Hullám

Posted on: augusztus 12th, 2015 by
Comments Disabled

Majom

 

Kék Majom / CHUEN /  08.12.-24.

 

Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van.

Chuen a kozmikus ébresztőóra. mely olyan helyzeteket teremt, melyek megváltoztatják, “felforgatják” néző­pontodat. Ilyenkor másként látod a dolgokat, mint egy jó vicc csat­tanójánál. Chuen esszenciája a felébredés. Csak egy pillanatra láss át a téged formáló kulturális transzon. Chuen a maja majom, a tréfacsináló, aki kibillent egyensúlyodból, vagy váratlan pillanatban kap el, hogy az új perspektíva ajándékát hozza el neked. A majom az örömöt kínálja fel neked, a képességet, hogy áthintázz az élet őserdejének fáin.

Maja Orákulum

blue_monkey

A Tükör Hullámvarázsban szembesültünk elakadásainkkal, hiányosságainkkal, azokkal a dolgokkal, amelyek életünkben fájdalmakat, sebeket okoznak.. Sokunknak nem volt könnyű ez a tizenhárom nap. A mostani Hullám feladata, hogy rájöjjünk, lehet könnyedebben is venni az akadályokat! Most, ebben a 13 napban kicsit lazítsunk, legyünk vidámak, szórakozzunk. Vegyük észre az élet szépségét, játékos oldalát, kisebb, nagyobb csodáit, legyünk nyitottakJ. Ha nyílt szívűek vagyunk, felvállaljuk önmagunkat, környezetünk, az emberek látszólagos nyilai leperegnek rólunk. Ha nincs titkunk, ugyan, mi az, amibe beleköthetnek? Az őszínteség, s az ártatlanság a legjobb fegyverünk…

A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, és szégyenkezni, ha boldogságot érzünk. A Majom azt üzeni, hogy lássuk meg az élet naposabb, könnyedebb oldalát. Ha nem vesszük mindent túl komolyan, s megpróbáljuk más oldalról megközelíteni problémáinkat, fájdalmas helyzeteinket, talán rájövünk arra, hogy még segíthet is az adott szituáció élethelyzetünk megélésében, feldolgozásában, s a tullépésben. A Majom fenekestül felboríthatja életünk, megmutathatja, másképpis lehet.

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

 

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 

 


Comments are closed.