Világáthidaló Hullám

Posted on: június 8th, 2015 by
Comments Disabled

Fehér Világáthidaló Hullám

 385760_439494929430755_1328217959_n

2015.06.08.-20.

 

Maja orákulum:  6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)

“Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás.

 

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, nyitottunk új lehetőségek felé, oltottuk kíváncsiságunkat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit, az elavult energiákat, hogy legyen helye az újnak. A mostani felgyorsult világban ez bizony manifesztálódhat eddigi életed teljes megváltozásában. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell, s ha ezt nem tesszük meg, az élet bizony közbeszól, s maga intézi el a változást, elengedést! Ezt fájdalmasan is megélhetjük, tragédiaként, negatívan, de megláthatjuk a miérteket és elfogadhatjuk is a változást. Ha bele engeded magad a történésekbe, megláthatod, megérezheted, hogy a rossz, miért nem az, s a szerinted jó, miért nem a Te utad.

Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” a fejlődésünket szolgálja! Minden okkal történik, ha rögtön nem is mutatkozik meg a cél.

Mielőtt új utakra térnénk, meg kell tisztítani a terepet, hogy befogadhassuk az újat.

A Világáthidaló az elengedésre, az alázatra tanít,és a megbocsátásra. Ha meg tudsz bocsátani, boldog tudsz lenni. Nem kötnek a múlt árnyai. Bocsáss meg önmagadnak és az is fontos, hogy másoknak is. Dobd el a rég lerágott csontokat, ne adj energiát a már nem aktuális dolgoknak. Ne hátrafelé nézz, ne a jövőt fürkészd. Ma, ma van, nem tegnap, és nem holnap lesz.
A múlthoz való ragaszkodás korlátozza a lehetőségeket.

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Cimi leckéje magában az ellenállásban rejlik. Add át magad ítélkezések, elvárások nélkül.

Az elkövetkező tizenhárom nap energiái:

naptar11b

1. Világáthidaló a Világáthidalóban. Háromszoros energia .A Hullám , a nap és a vezető energia is a Világáthidaló. Maximális tisztogatás, szembe nézés világunkkal.

2.Kéz a Világáthidalóban- gyógyítás, megismerés

3.Csillag a Világáthidalóban- kreativitás, művészetek

4.Hold a Világáthidalóban- érzelmek áradata, tisztítás

5.Kutya a Világáthidalóban- feltétel nélküliség, szeretet kérdésköre

6.Majom a Világáthidalóban- játékosság, a merevség, túl komolyság, az élethez való hozzáállás átértékelése

7.Ember a Világáthidalóban- Vizsgáljuk meg, milyen hatással van életünkre a szabad akarat. A bőség témái. Mit engedek meg magamnak?

8. Égenjáró a Világáthidalóban- Elengedni az ismeretlentől való félelmet.

9.Varázsló a Világáthidalóban- Mik az elakadásaim, korlátaim a mindennapi csodák, varázslatok befogadásában, megéléseiben?

10. Sas a Világáthidalóban- A mai nap feladata, hogy egy más perspektívából szemléljem életem, s lássam meg az elengedni való dolgokat.

11. Harcos a Világáthidalóban. Az intuícióink és az elménk összehangolása a cél a mai napon, az elengedés, megtisztulás jegyében.

12. Föld a Világáthidalóban. Megtalálni belső egyensúlyunkat, kiránduljunk, legyünk természet közelben a mai napon, ha tehetjük, legalább egy kis időre.

13. Tükör a Világáthidalóban. Ezen a napon szembesülünk az elmúlt tizenhárom nappal. Felismeréseinkkel, elengedéseinkkel, elakadásainkkal, fájdalmas, vagy megkönnyebbült érzésekkel élhetjük át őket. Ha eddig még nem tettük meg, ürítsük ki magunkból az elavult energiákat, hiszen holnap már új hullám kezdődik, készüljünk rá…hisz nem lesz semmi, a Vihar energiája következik.

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.