05.31.KIN

Posted on: május 30th, 2015 by
Comments Disabled

05.31.KIN 58 Fehér Ritmikus Tükör /ETZNAB/ a Vörös Égenjáró Hullámvarázs 6. napa.  A Vörös Szoláris Hold  évének, a tizenkettedik holdhónapjának,  a Az Együttműködés Kristályos Nyúl Havának 2. napja.

 43258_235901823_big

 

Galaktikus Portálnap.

 

Szervezek, hogy visszatükrözzek,

Kiegyenlítve a rendet.

Lepecsételem a végtelenség mátrixát

Az egyenlőség ritmikus tónusával.

Engem a tér ereje vezet utamon.

Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be.

 

Etznab színe a visszatükröző ezüst. Az ezüst az intuíció és befogadó készség lunáris intelligenciáját jelképezi, a dualitás, és sok féleség visszatükrözött illúzióját. Minden, ami létezik a hatalmasabb valóságot tükrözi. Az ezüst bepillantást ad a Nagy Misztériumba, meg­mutatja a dolgok tükröződését, olyannak, amilyenek valójában.

 

A tükör napokon saját magunk tükörképei tükröződnek vissza környezetünkből. Amit ilyenkor látunk, az gyakran olyan belső tulajdonságaink, jellemzőink, melyektől szívesen megszabadulnánk. A Tükör ma élesebb, mint máskor, a portálnapnak köszönhetően. Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy információt gyűjtünk önmagunkról, hibáinkról, le nem zárt ügyeinkről, hiányosságainkról. A tükör az élet végtelenségét is jelképezi. Ha két tükröt egymással szembe helyezünk, akkor látjuk, hogy a kép végtelenszerűen megsokszorozódik, valóságos alagutat képezve az időn keresztül.


Comments are closed.