05.30.KIN

Posted on: május 29th, 2015 by
Comments Disabled

05.30. KIN 57 Vörös Felhangos Föld /CABAN/ a Vörös Égenjáró Hullámvarázs 5. napa A Vörös Szoláris Hold  évének, a tizenkettedik holdhónapjának,  a Az Együttműködés Kristályos Nyúl Havának első napja.

165828

Megerősítek, hogy fejlődjek,

Irányítva az egyidejűséget

Lepecsételem a navigáció mátrixát

A kisugárzás felhangos tónusával.

Engem a tér ereje vezet utamon.

 

.

Caban színe a fukszia/magenta. Ez a szín aktiválja Caban energiájá­nak intenzitását. A magenta a szivárvány szimbolikus kiteljesedését jel­képezi, ahol a spektrum két vége, a piros és a lila olvad össze kozmikus egyesülésben. Ez a szín segít abban, hogy rátalál] a tökéletes összpon­tosításra, és misztikus hatalomra

 

A föld napjain erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Fontos ezeken, a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, akkor azon a ponton cselekedjünk.

 

Az elmúlt napokban megtalálhattuk azokat a témákat, melyek megoldását az Égenjáró Hullámban feladatul tűzhetjük ki. A Föld most ezeket képes új megvilágításba tenni, a navigáció és a szinkronicitás segitségével. Útmutatásokat, visszaigazolásokat kaphatunk. Legyünk nyitottak, de ne döntsünk elhamarkodottan, ne vonjunk le rögtön messzemenő következtetéseket, hagyjuk, hogy beérjenek az üzenetek.


Comments are closed.