05.06.KIN

Posted on: május 5th, 2015 by
Comments Disabled

05.06 KIN 33 , Vörös Rezonáns Égenjáró,  a Kék Kéz Hullámvarázs 7. napja A Vörös Szoláris Hold  évének, tizenegyedik  Holdhónapjának, 5.  napja

that__s_the_way_by_deyurus22

Levezetek, hogy felderítsek

Inspirálva az éberséget

Lepecsételem a tér kimenetét

Az összhang rezonáns tónusával

Engem az életerő ereje vezet utamon

 

Galaktikus tónus:  rezonáns- lelkesedik

Minőségei: változó, folyékony viszonyítási pontok, idő/tér utazó, égen járó, angyali hírnök, a mennyek oszlopai, bátorság, új irányok, misztikus utazás, együttérzés

“Megkondított harang vagyok. Ha megszólaltam, már nincs visszaút. Szeretetem fénye áramoljon be mindazok életébe, akiket megérintek.”

Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező, kutató. Mindig és mindig többet akar tudni, tudásszomja szinte olthatatlan. Egy született nyomozóval van dolgunk, aki nem nyugszik, míg meg nem találja a végső választ kérdéseire. Egyetlen motivációja az életben új helyek és területek felfedezése.

A mai nap a Kéz Hullám középpontja. Az Égenjáró energiája támogat minket a felfedezésben, új utak, perspektívák meglátásában,megtalálásában, a jövőnk megtervezésében. Kövessük kíváncsiságunkat, hogy a Kéz által kijelölt feladatokat beteljesíthessük.


Comments are closed.