04.23.KIN

Posted on: április 22nd, 2015 by
Comments Disabled

04.23. KIN 20  Sárga Rezonáns Nap a Fehér Varázsló Hullámvarázs 7. napja A Vörös Szoláris Hold  évének, tizedik Holdhónapjának, A Megvalósulás Planetáris Kutya Havának 20. napja

Portálnap

majanaptar_naplemente

Levezetek, hogy megvilágítsak

Ösztönözve az életet

Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát

Az összhang rezonáns tónusával

Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be

 

.

 

Árnyoldal: Az ÉN korlátozása, feltételekhez kötött, korlátozott szeretet. Az eszményképek és az önazonosság kérdései. Az igazi természettől való elszakadás, a társadalmi ideáloknak való behódoltság.

 

Fényoldal: Megvilágosodás, felemelkedés, napszellem, krisztus-tudat, teljes körű látás, a fény nyelve. A teremtőerők valamennyi mintázatának centruma, érett okosság, sugárzó lény, feltétel nélküli szeretet, szeretni az egész mindenséget. A nap hatalma, az alsóbb és felsőbb energiatartományok harmonikus összekapcsolása.

 

Galaktikus tónus: Hogyan hangolom rá szolgálatom másokra?

 

A nap szoláris jellemzői:

A nap napjain a lélek házába érkezünk. Az univerzum naprendszerek összessége. A galaxis központjában minden rendszert egy szoláris csillag irányít, ugyanúgy mint a földet a nap, és bennünket pedig saját belső napunk, a szívünk. A nap az élet kezdete, minden dolog forrása.

A nap napokon a megvilágosodás erői érkeznek a földre. Ha ráhangolódunk erre az energiára, akkor megtapasztalhatjuk belsőnk igazi erejét.

A mai nap önmagunkban való elmélyülésre ad kiváló alkalmat. Arra törekedj, hogy fényedet belső magodból szerezd, s ne arra várj, hogy mások töltsenek fel fénnyel és energiával… A mai nap segít, hogy rálelj igaz énedre. Töltsd fel önmagad feltétel nélküli szeretettel.

 

…, „hogy a nap megvilágítson és megmutasson mindent maga alatt.

 

Galaktikus Aktíváló Portálnap:

Mint ahogy az ősi maják tanulmányozták a Föld energiaciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon a nap állításához hozzáadunk egy sort  Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be. Portál napokon kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab ku-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál- nyitás alatt


Comments are closed.