Vörös Sárkány Hullám

Posted on: április 3rd, 2015 by
Comments Disabled

Újra kezdődik a Tzolkin tábla a Vörös Sárkánnyal.

04.04.-16.

 

01draak

A maják több naptárt használtak, a Tzolkint, ami 260 napból áll és megegyezik az ember fogantatásától a születésig eltelő idővel, (ez többek között 20 db 13 napos ciklusra osztható, amit Hullámvarázsnak hívunk.) és a Haabot, ami 365 napból áll és megegyezik a Föld Nap körül megtett idővel.

 

A Tzolkin első Hullámvarázsa a Sárkányé.

Az oszthatatlan ősvizek, a teremtés első hangja.

159904505

 

A Sárkány Hullámvarázsban új lendületet kaphat életünk. Bátran vágjunk bele új dolgokba! Ez az energia aktív cselekvésre ösztönöz. Szinte érezzük, hogy végre felébredünk, beindulnak dolgaink. A legerősebb energiát mindig a Hullám első napja adja. Ilyenkor háromszorosan van jelen. Az adott nap KIN-je, a Hullámvarázs első napja, és a nap vezető energiája is a Sárkány. /Ez így van minden hullámnál, az első nap hordozza legerősebben az adott hullám minőségét//Ha valakinek ráadásul ez a jegy benne van a Szignatúrájában, akkor még hatványozódik ez a pecsét.

Az elkövetkező tizenhárom napban nézzünk a felszín alá, ne féljünk a mélységekbe tekinteni. Bízzunk jelenlegi helyzetünkben. Nézzünk magunkba, s vizsgáltjuk meg a bizalommal, biztonsággal, önértékeléssel, mások véleményének fontosságával való viszonyunkat. A Sárkány az Ősanyát is jelképezi. Légy saját anyád, s merj a legfontosabb lenni önmagad számára Élvezd a Létet, itt és most. Az adás- elfogadás fontos életünkben. Mind a kettőt jó, ha gyakoroljuk. Ha önzetlenül, szívből adunk, ott nincs játszma, tiszták az érzelmek.

HunabKuGalacticButterfly

„Ez a jegy az ŐSBIZALMAT is jelképezi. Az ősbizalom azt jelenti, hogy garanciák nélkül hozol döntéseket, tudva, hogy az isteni vezettetés mindazzal ellát, amire utadon szükséged lehet. Azt jelenti, hogy minden percben újra és újra döntést hozol, feltétel nélküli megbízva szíved bölcsességének kormányzásában. A bizalom azonban nem jelenti azt, hogy vakon cselekedj, vagy tétlenül várakozz – azt jelenti, hogy együtt haladsz tapasztalataid útjával, s tanulsz belőle. Függetlenül a látszattól, attól, hogy mi nyilvánul meg életedben, mindenképpen ajándékokat rejt a teljességhez vezető úton.”

/BY Maja Orákulum/

 

„Őseink vére csörgedezik ereinkben… az idők elmúlnak, de az élet körforgása megmarad.”

 

Maja

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.