03.31.KIN

Posted on: március 31st, 2015 by
Comments Disabled

03.31 . KIN 257 Vörös Planetáris Föld a Sárga Csillag Hullámvarázs 10. napja  A Vörös Szoláris Hold  évének, kilencedik Holdhónapjának, 25.napja1358250604_106811735350f5426c2d5d6_239_12226

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Fehér SZél

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Vörös Kígyó

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig: Kék Kéz

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig: Sárga Mag

 

A föld napjain erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről. Lépjünk a földi elemekkel és adományokkal kapcsolatba, hallgassuk bölcsességüket, szerezzük vissza a csendet és ápoljuk a békét. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, akkor azon a ponton cselekedjünk.

Caban színe a fukszia (magenta) . Ez a szín a szivárvány szimbólikus kiteljesedését jelképezi, ahol a spektrum két vége összeér, a piros és a lila.

 

A jegy árnyoldala: elhamarkodottság, üzenetek, álmok és víziók túlértékelése. „Nem vagyok összhangban a világgal” érzés.

 

Ma tetőzik a Csillag Hullám, lassan véget ér, s új Hullámba, s ezzel együtt új Körbe kezdünk. Ami 260 nappal ezelőtt elkezdődött, most véget ér. A Csillag energiájával hozzuk harmóniába az elmúlt eseményeket, tanításokat, történéseket.

 

10. A planetáris tónus ── ── =megvalósulás, manifesztáció, tökéletesíti a megnyilatkoztatást, termel

A manifesztáció pontja, vitalitás, életerő, szüretelés, a téma beérett, motiváció, szándék, eredeti identitás, szellemi és materiális energiák párhuzamos vagy együttes megnyilvánulásai, a tiszta gondolat és a tiszta szándék

A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.


Comments are closed.