Galaktikus Szignatúra

Posted on: március 25th, 2015 by
Comments Disabled

Galaktikus Szignatúra

 

1383044877_1886863641526f970d14ab1_220_14593

A Maják kutatták a múltat, hogy megismerhessék a jövőt. Rendkívül pontos naptárakat állítottak össze, az idő megszállottjai voltak. Állandóan fürkészték az eget, vizsgálták a csillagok járását, s rendkívül pontos méréseket végeztek. Így készítették előre jelzéseiket, kalendáriumaikat.

a szent kör

Számos embernek  készítettem már személyre szóló Szignatúrát. Ez a megközelítés teljesen más, mint egy asztrológiai, numerológiai, vagy más ezoterikus elemzés. Itt konkrétan energiákról van szó, mellyel a Földre születünk. Születésed pillanatában egy bizonyos energia együttállásba születtél, mely hatással van életedre. Egy csomag, batyu, melyben benne van, mi az erősséged, gyengeséged, mi az, amit meg kell oldanod ebben az életedben, mi az, ami elkísér, oltalmaz. Viszont, ami igazán lényeges és nagy segítség az az, hogy ha tisztában vagy erősségeiddel, gyengeségeiddel, s azzal, hogy épp hol tartasz utadon, mely energiák vannak jelen életedben, meg tudod lovagolni a helyzeteket, előnyt tudsz kovácsolni hátrányaidból, hiányosságaidból. Megérted, mi, miért történik. Egy irányjelzőt kapsz a kezedbe, melyből kiolvashatod, megértheted önmagad.

1902218

 

Egy Személyes Galaktikus Szignatúra számos iránymutatást, tanácsot, tartalmaz

 

 

 

Néhány vélemény:


“Drága Maja!

Nagyon-nagyon köszönöm az elemzést,végigértem és sok megerősítést találtam!Sok minden derengett idáig ,ami most telibe talált.

Szeretettel ölellek:

Zsuzsa„

 

“A saját Maja elemzésem a szignatúrám elkészülése egy fordulópont volt az életemben és az önmegismerésem útjának mérföldköve.

Olyan jelentős új tudást adott számomra, ami egy teljesen más megvilágításba helyezte az életem. Sokféle önismereti dolgon keresztül próbáltam meg az önmagamról alkotott képet teljessé tenni, de a legátfogóbban és talán a leghasználhatóbban számomra ez a dolog jelentette az áttörést.

Olyan energia eszenciák és megfogalmazások vannak ebben a rendszerben, ami hihetetlen módon összegzi, használhatóvá és értelmezhetővé teszi az ember létezését a világban.

Nagyon hálás vagyok, hogy találkozhattam ezzel az ősi tudást rejtő rendszerrel, ami sok ezer év távlatából igazán tud emlékeztetni arra, hogy ki vagyok és miért érkeztem ide.

Köszönöm. :Zsolt”

varazslatos_idok

„Kedves Maja! Szívesen megosztom a tapasztaltakat. Kaptam tőled általános jellemzést is és éveset is. Az általánosat, bár többször rágtam át magam rajta nem mindig értettem vagy talán azt nem értettem, amit nem akartam és fordítva… Az éves solár horim világosabb számomra. Most ugye a Vörös Kígyó van Hát ez is betalált rendesen. Tényleg, ahogy írtad, az van.

Marinka”

” Kedves Maja!

 Köszönöm szépen az elemzést.
Emésztgetem, és amennyit eddig felfogtam, telitalálat. Ilyesmi gondokkal küzdök, és megerősít az utamon, segít a  irány választásában.
Nagyon igényes, alapos elemzés.

Kata “

 HunabKuGalacticButterfly

Elemzések:

Alap infók a születési jegyről: ingyenes 

Maja elemzés: a Maja naptár szerint mely napon születtél, az életedre milyen galaktikus és szoláris erők hatnak, mi az életfeladatod

3 500 Ft

 Maja komplex elemzés: A jegymeghatározáson és az életfeladaton kívül az életút szakaszai, aktuális év jellemzői,segítő, visszatartó energiák, mélyreható elelemzés

 6 500 Ft
Kapcsolati, párkapcsolati elemzés: Két ember egymáshoz való viszonya, fény és árnyoldalak.

7 000 Ft

Kapcsolati, párkapcsolati elemzés, komplex: mindkét fél Maja születési jegyének, életfeladatának meghatározása, személyiség jegyek,, egymáshoz való viszony. Milyen hatással van a két jegy egymásra. Komplex, mélyreható elemzés

12 000 Ft

Várom megtisztelő jelentkezésed:

Böjtös- Tölgyfa Mária
Fehér Elektromos Világáthidaló

e-mail: majanaptar.csillag@gmail.com


Comments are closed.