Kék Sas Hullám

Posted on: március 8th, 2015 by
Comments Disabled

03.09.-21.Kék Sas /MEN/ Hullámvarázs:

sas hullám

Az előző hullám, a belső kommunikációt támogatta felsőbb tudatunkkal, a Sas Hullámvarázs pedig segíti belső látnokunk fejlődését. Ebben a 13 napban ösztöneink, előérzeteink kerülnek, kerülhetnek előtérbe. Hallgassunk rájuk!

A Maják számára MeN a sast jelképezi, amely tudatosan szárnyal a Föld felett és messzebbre lát az emberi elménél. Men színe a lágy levendula. Ez a szín jelképezi a viola-szín lán­got, ami minden élőt átalakít. Kövei az ametiszt és a lepidolit.

 

Ez a Hullámvarázs segíti és erősíti perspektíváink megnyílását, a zavartalan és hiedelemmentes áramlást, az önmagunkba vetett hitet, s a perspektivikus látásmódot, hogy jobban átlássuk helyzetünket, helyünket a világban. Megmutatja magasságainkat és mélységeink. Támogatást kapunk ebben az időszakban, hogy jobban megláthassuk, megérezhessük utunkat, amit járnunk kell.

A Sas egyik árnyékában úgy érezhetjük, hogy elsodor tudatunk óceánja. Reménytelenül beleragadhatunk a magunk teremtette helyzetekbe. A Sas a felelősségérzet és a kötelesség témáit is feszegeti. Minél inkább meg akarsz szabadulni, a sas, annál intenzívebben ragad meg erős karmaival, hogy lásd meg a helyzetet, amibe beleragadtál!

Itt az idő, hogy fejlesztd  képességeid, s megbecsüld azokat.

szárnyalás

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 


Comments are closed.