Fehér Szél Hullám

Posted on: február 23rd, 2015 by
Comments Disabled

Fehér Szél Hullám 02.24.-03.08.

Szél

Ennek a tizenhárom napnak a küldetése a kommunikáció kitágítása életünkben.. Ez a kommunikáció több síkon is kifejezésre kerülhet. Jelentheti azt, hogy környezetünkkel jobban megértetjük magunkat, de a lélek kommunikációját is jelképezi. Most könnyebben teremthetünk kapcsolatot felsőbb énünkkel.

Ik a galaktikus szél, az isteni LÉLEK-zet, a spontaneitást, az egyszerűséget jelképezi. Ihlet, inspiráció, lelkesedés, ez a hármasság a fő csapásirány.

Ebben a tizenhárom napban lehetőségünk nyílik, hogy az előző hullámban felszínre került elfojtott érzéseinket, elakadásainkat, gátlásainkat kikommunikálhatjuk környezetünk felé, megtalálhatjuk a kulcsot a megoldáshoz.

Ez az időszak felettébb alkalmas a szituációk tisztázására is.

„Engedd, hogy életed hasonlóvá váljon a szélhez, mely szabadon áramlik elvárások, ítéletek nélkül.”

befogadas

A jegy árnyai, a kételkedés az istenivel való kapcsolatban, a túlzott szigor, a gátolt kommunikáció, valamint az hogy a bukást valami borzalmas, negatív tapasztalatként éljük meg.

Bizony okozhatnak kellemetlen perceket ezeknek az elakadásoknak a megélései, felismerései, viszont ne feledjük, a történések mögötti tanítást. Lássuk be, fogadjuk el, ha így van, s igyekezzük feloldani magunkban, hogy magasabb szintre léphessünk.

 

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.