Kék Éjszaka Hullám

Posted on: január 15th, 2015 by
Comments Disabled

Kék Éjszaka /AKBAL/Hullámvarázs:Éjszaka

01.16.-28.

 

 

Akbal a misztérium, az utazás az énbe, a lehetőségek hatalmas mezeje, mely az emberi érzelmek mélységeiben található. Ő jelképezi a belépést a “befelé tekintő” helyre, ahol hangot és látomást kap a tudattalan árnyék. Előjöhetnek a bennünk lévő korlátok, félelmek, olyan mélységekbe pillanthatunk bele, melyek akár meg is ijeszthetnek. Önmagunk mélységei, az életünk, a misztériumok, az álmok színtere az éjszaka, mely sötétségbe burkolódzik. Nekünk kell fellibentteni a fátylat, s a mélybe nézni. Teremtsünk időt magunkra, az elmélyülésre, a befelé fordulásra.  Vizsgáljuk meg fájdalmainkat, sérelmeinket, korlátainkat. Ne ragaszkodjunk ezekhez a berögzülésekhez, hisz ezek akadályozzák a tovább haladásunkat életünket, nézzünk szembe az igazsággal, önmagunkról, s környezetünkről. Ha úgy érezzük, csak egy helyben topogunk, akkor bizony nem merünk .. Ne engedjük, hogy a látszólagos sötétség megfélemlítsen, elbizonytalanítson minket, hisz hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka is.

 

03 Kék Éjszaka AKBAL [ak´bal] Az ötletek ereje Intuíció – álmodni Víz Nyugat
Árnyékoldal: Túlságosan belső és szubjektív beállítódás, önmagunk elvesztése a belső térben, depresszió, önbírálat, félelem a változástól, felszínesség, az értéktelenség és az elkülönültség érzete, önbecsülési problémák, „megrekedtség”
Fényoldal: Csend, „gazdagság”, kreativitás, kozmikus bőség, derű, nyugalom, álomidő, az álmok energiája, tudatos álmodás, az álmok felfedezése, az álomszimbolika megfejtése, belső utazás, a magába záró sötétség, a belső világ kreativitása, a misztérium székhelye, a lélek szentélye, önelemző utazás, a belső látás és integráció, ami egybevonzza és egyesíti az álmot a megvalósító energiákkal

 

prtál

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.