10.03.KIN

Posted on: január 2nd, 2015 by
Comments Disabled

01.03.  KIN 170 Fehér Mágneses Kutya/OC/ , a Fehér Kutya Hullámvarázs első napja A Vörös Szoláris Hold  évének, hatodik Holdhónapjának,az Egyenlőség Ritmikus Gyík havának 22.napja

564430_559474074132844_1752384582_n

Egyesítek a szeretet érdekében

Vonzva a hűséget

Lepecsételem a szív feldolgozását

A cél mágneses tónusával

Engem a szív ereje vezet utamon

 

Minőségei: áttörés, új kezdetek, kapcsolatok, sorsod útitársai, az ér­zelem-test kérdései, egó, a múlt feldolgozása, szellemi erő

A maják számára Oc a kutyát jelképezi, a hű társat, akinek hűsége és odaadása belső spirituális kötődésében rejlő tiszta szándékából ered.

Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnala fe­lé repül

Oc száma a tíz, mely az individuális én és az Esszenciális Ön-való alapjainak egyesülését jelképezi.

Oc színe a pávakék, melyben a víz kékje keveredik a Föld zöldjével. Ez a szín jelzi szíved kapcsolódását spirituális útitársaidhoz.

A kutya napokon az univerzális szeretet ereje ébred fel. Nyissuk ki szívünket a szeretet megtapasztalása előtt. Ahogy a maják mondják IN LAKECH, Én egy másik Te vagyok.

Szeresd felebarátodat, mert az is te vagy.

 

1. A mágneses tónus: egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap,.Kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik, feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az oszthatatlan / szétválaszthatatlan, új kezdetek, a rész és a teljes látszólagos paradoxona. A bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese, Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész – egyszerre és egyben.


Comments are closed.