Föld Hullám

Posted on: december 20th, 2014 by
Comments Disabled

Vörös Föld Hullám 12.21-01.02.

Föld

„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

 

A Föld Hullámban erőteljesen összpontosítsunk önmagunkra és meditáljunk belső tüzünkről.. Fontos ezeken a napokon a helyes egyensúly beállítása, ha megtaláltuk, azon a ponton cselekedjünk. A Föld megtanít, hogy sodródni tudj az árral, és szimbolizálja a vezettetetést, és a szinkronisztikus eseményeket.

 

Ha az előző hullámban sikerült elvetnünk a magokat, terveinket, vágyainkat, most, a Föld segítségével központosíthatjuk energiáinkat. Megtalálhatjuk egyensúlyunkat, hogy elindulhasson a megvalósulás. Előfordulhat, hogy zavarodottságot érzel, hisz annyi minden történik. Igyekezz középpontodban maradni, s napról, napra megélni az eseményeket, s megtalálni az utad. Engedd, hogy Gaia elnyelje mindazt, aminek nincs helye az életedben, s átalakítsa félelmeid, kétségeid.

Ezzel a Hullámmal ér véget a Gergely naptár szerinti 2014-es esztendő. A mai kor emberének a Szilveszter egy összegzés, lezárása a réginek, elkezdése az újnak. A Vörös Föld feltölt energiával, hogy kellőképpen búcsúzhass az esztendőtől, hogy meglásd a következő lépéseket, s az elmúlt időkben tanultakat, tapasztaltakat be tudd építeni életedbe.603773_427646617272962_272436415_n

Böjtös- Tölgyfa Mária

CIMI

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.