Kék Majom Hullám

Posted on: november 24th, 2014 by
Comments Disabled

 

Kék Majom / CHUEN / 11.25-12.07

4462571

Chuen jelképezi az isteni gyermeket, a gyermeket, aki örökké a nyi­tott szívű bölcsesség, ártatlanság, bizalom, egyszerűség és boldog csodálkozás állapotában van.

Chuen a kozmikus ébresztőóra. mely olyan helyzeteket teremt, melyek megváltoztatják, “felforgatják” néző­pontodat. Ilyenkor másként látod a dolgokat, mint egy jó vicc csat­tanójánál. Chuen esszenciája a felébredés. Csak egy pillanatra láss át a téged formáló kulturális transzon. Chuen a maja majom, a tréfacsináló, aki kibillent egyensúlyodból, vagy váratlan pillanatban kap el, hogy az új perspektíva ajándékát hozza el neked. A majom az örömöt kínálja fel neked, a képességet, hogy áthintázz az élet őserdejének fáin.

Maja Orákulum

A Tükör Hullámvarázsban szembesültünk elakadásainkkal, hiányosságainkkal, azokkal a dolgokkal, amelyek életünkben fájdalmakat, sebeket okoznak.. Néha bizony fájdalmasak ezek a felismerések.. Amostani Hullám feladata, hogy rájöjjünk, lehet könnyedebben is venni az akadályokat! Most, ebben a 13 napban kicsit lazítsunk, legyünk vidámak, szórakozzunk. Vegyük észre az élet szépségét, játékos oldalát, kisebb, nagyobb csodáit, legyünk vidámak és nyitottakJ. Ha nyílszívüek vagyunk, felvállaljuk önmagunkat, környezetünk, az emberek látszólagos nyilai leperegnek rólunk. Ha nincs titkunk, ugyan, mi az, amibe beleköthetnek? A nyíltszívű ártatlanság a legjobb fegyverünk…

A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, és szégyenkezni a tiszta boldogság miatt. A Majom üzenete, hogy lássuk meg a napos oldalt, s a humor nagyon jó stressz oldó. Ha nem vesszük túl komolyan a dolgokat, s megpróbáljuk más oldalról megközelíteni problémáinkat, fájdalmas helyzeteinket, talán rájövünk arra, hogy még segíthet is az adott szituáció élethelyzetünk megélésében, feldolgozásában.

Majom

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló


Comments are closed.