11.21.KIN

Posted on: november 20th, 2014 by
Comments Disabled

atlantiszi2-3489

11. 21 KIN 127 Kék Planetáris Kéz, a Fehér Tükör (a végtelenség ereje)Hullámvarázs 10. napja A A Vörös Szoláris Hold  évének, ötödik Holdhónapjának,a  Kisugárzás Felhangos Páva havának 7.napja

Magnap

Tökéletesítek a tudás érdekében

Előállítva a gyógyítást

Lepecsételem a beteljesülés tárházát

A megnyilvánulás planetáris tónusával

Engem a végtelenség ereje vezet utamon

 

A Tükör sok aspektust hozott felszínre, amit a Kéz napján gyógyíthatunk. nap a test, a lélek és a szellem megtisztításra, gyógyítására. Kezünkben van a gyógyítás ereje, amit ki kell használnunk. Mindannyian rendelkezünk a gyógyítás képességével, és önmagunk tudjuk a legjobban, hogy melyik a legmegfelelőbb gyógymód számunkra, erre kell ráérezni. A kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés napja.

07 Kék Kéz MANIK [manik] A kiteljesedés ereje Tudás – gyógyítani Víz Nyugat

 

Planetáris tónus:megvalósulás, manifesztáció. A hullám eléri a TIZes tónussal a manifesztációs pontját.

 

Magnapok

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolkin ciklus közepén található . Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maja energiák a Maja csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel, ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.


Comments are closed.