10.29.KIN

Posted on: október 28th, 2014 by
Comments Disabled

10.29. 190742_460317810672509_1825001604_nKIN 104  Sárga Kozmikus Mag a Sárga Ember(a szabad akarat ereje) Hullámvarázs  13., utolsó napja A A Vörös Szoláris Hold  évének, negyedik Holdhónapjának,a  A Forma Önálló Bagoly havának 12. napja

 

Kitartok, hogy célozzak

Túlhaladva az öntudatot

Lepecsételem a kivirágzás bevitelét

A jelenlét kozmikus tónusával

Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

 

A mag napokon az Univerzum a terveink kicsírázásához szükséges termékenységre mutat rá. Mielőtt elültetnénk tervünk magját, elő kell készíteni a földet, hogy utána a barázdába elültethessük a magot. Napról napra öntöznünk kell, beszélnünk hozzá, hogy megértse és tudja, hogy mik a szándékaink. A mag az élet kezdete, a magból egyszer akár fa is növekedhet. De ehhez évek kellenek. Ma válogassunk lehetőségeink magjai között, s válasszzuk ki azokat, melyek utunk során ki akarunk virágoztatni, s ismerjük fel, melyek azok, melyekkel nem akarunk foglalkozni. Fontos ez a választás, hisz holnap új Hullám kezdődik, egy igen energikus és intenzív időszak. A választást ne lemondásként éljük meg, inkább arra koncentráljunk,hogy mi az, ami MOST energiával, lelkesedéssel, szenvedéllyel tölt el. Ezeket az irányokat kell betájolnunk, hogy a közeljövőben megvalósíthassuk őket.

 

 

13.,Kozmikus tónus:- transzformáló erők, a végzet, a sors száma. A 13-as tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus eredményét, új információját az 1-es tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja.


Comments are closed.