Sárga Ember Hullám

Posted on: október 17th, 2014 by
Comments Disabled

10.17-29.

Ember hullám

Jelmondata:„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Ez a pecsét a szabad akarat ereje Bölcsesség – megélni Tűz Dél

Köve a kalcittal szórt kvarc, császártopáz, sagenit, kriszpit.

 

A vihar kisöpörte azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak minket, mondhatni felforgatta életünket. Most rajtunk a sor, hogy megtaláljuk azt, amire fogékonyak vagyunk, ami hiányzik életünkből.

„Használd Eb seprűjét és seperd tisztára a napodat a múlt tapasztalataitól, a kis én akadályaitól.”

 

A befogadás, bőség, teremtőerő, s a mély bölcsesség jegye az Ember. A választás kérdéskörét is feszegeti ez a hullám. Vajon mi döntünk,  a megfelelés, a befolyásolás a mérvadó, esetleg, vagy a Felsőbb Énünk az, amire hallgatunk utunk során…? …az elmével való harcunkat is szimbolizálja ez a jegy…Fontos feltenni magunknak azt a kérdést, hogy mi az ami boldogsággal, örömmel, a beteljesülés érzésével tölt el? Ha már tudjuk ezt, feltétlenül vezessük be, rendszeresítsük mindennapi életünkbe.

 

Az anyagba való manifesztáció ideje is ez a tizenhárom nap. Ha gondunk van a befogadással, a teremtéssel, akkor nehéz időszak elé nézünk, mert szembe állít elakadásainkkal, s tükröt tart elénk, megmutatja, hol, mi nem működik. Tanulhatunk belőle, vagy katasztrófaként is megélhetjük, mondván, hogy összeesküdött ellenünk a világ. Vegyük észre a jeleket, tanításokat, s nyissuk ki kelyhünket az ég felé, s fogadjuk ajándékait….

 

230802_430762670294690_1500145249_n

Böjtös- Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.