10.18.KIN

Posted on: október 17th, 2014 by
Comments Disabled

10.18lépcső. KIN 93 Vörös Lunáris Égenjáró a Sárga Ember(a szabad akarat ereje) Hullámvarázs  2. Napja. A A Vörös Szoláris Hold  évének, negyedik Holdhónapjának,a  A Forma Önálló Bagoly havának első napja

Portálnap

 

Polarizálok, hogy felderítsek

Stabilizálva az éberséget

Lepecsételem a tér kimenetét

A kihívás lunáris tónusával

Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok, lépj be…

 

„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a földre.”

 

Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező. Egyetlen motivációja az életben, új helyek, területek felfedezése. Viszont mikor valamit felfedezett, akkor azonnal tovább áll.

 

A Lunáris tónus jelmondata: Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk!

 

A Portálnap energiája színesíti ezt a napot.

 

„Néhány négyzetnek a Tzolkin ábrán zöld háttere van. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mivel a galaktikus maják ismerték a Föld energia ciklusait, tudták, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon a KIN mantrájának (6.7) a hatodik sora a következő: “Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok … lépj be”. Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K’u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolkin ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó a maják és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.”

 

By Az Idő Törvénye Alapjai


Comments are closed.