10.14.KIN

Posted on: október 13th, 2014 by
Comments Disabled

megtisztulás10.14 KIN 89 Vörös Spektrális Hold  a Kék Vihar Hullámvarázs 11. napja A Vörös Szoláris Hold  évének, harmadik Holdhónapjának,a  Szolgálat Elektromos Szarvas havának 25.napja

 

Feloldok, hogy megtisztítsak

Szabaddá téve az áramlást

Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását

Az elengedés spektrális tónusával

Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

 

Vörös Hold MULUC [mu´luk] Az önemlékezés ereje Folyó – megtisztulni Föld Kelet  
Árnyékoldal: Önrombolás, a saját fény elrejtése, saját magunk elfelejtése, önelégedetlenség, önlekicsinylés, identitás- és önértékelési problémák, a fejlődést gátló hatalmas torlaszok, önkritikusság, szégyenlősség, visszahúzódás, magányosság és bizonytalanság, „ön-felejtés”
Fényoldal: Az ősfolyam tisztító ereje, tudatalatti, visszaemlékezés az önvalóra, a tudatosság felébredése, kozmikus kommunikáció, jelzőtűz, állóvizet mindig újra sodrásba hoz, mágikus tisztítóerő, tisztánlátás a saját identitás és az inkarnációs szereppel kapcsolatban, a vér témái

 

A hold napokon érzelmeink áradata tör elő és feltör minden blokádot. Érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs összhangban belső énünkkel. Ezeken a napokon mágikus tisztítóerők lépnek életbe, melyek állóvizeket hoznak mozgásba.Ezzel az energiával kezdünk eltávolodni a Vihar Hullámtól.Ássunk le érzelmeink gyökeréig, s gyomláljuk ki a nem oda való, elavult energiákat.

 

11. A spektrális tónus •── ── =leépülés, felbomlás (dezintegráció), a felszabadulás érdekében felold, felszabadít

Felbomlás, a feloldódás ereje, az elért eredmény újra elengedése, minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bomlás, elengedés, leválás.


Comments are closed.