10.05.KIN

Posted on: október 4th, 2014 by
Comments Disabled

hit10.05. KIN 80, Sárga Lunáris Nap a Kék Vihar Hullámvarázs 2. napja A Vörös Szoláris Hold  évének, harmadik Holdhónapjának,a  Szolgálat Elektromos Szarvas havának 16.napja

 

Polarizálok, hogy megvilágítsak

Stabilizálva az életet

Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát

A kihívás lunáris tónusával

Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

 

Sárga Nap AHAU [a´hau] A kozmikus szeretet ereje Felemelkedés – megvilágítani Tűz Dél

 

„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Ahau száma a húsz, ami a szoláris én galaktikus alapját jelképezi, az emberiség alapjainak felhalmozódását a harmonikus evolúció örök spi­ráljában. Azáltal, hogy megtestesíted szoláris énedet, két világ ura leszel – az emberi forma és a szellem világának ura. A dualitás ekkor egysze­rűen fizikai jelenséggé válik: képes leszel úgy élni a formák világában, hogy azok nem korlátoznak többé.

 

Ahau színe a hajnali nap aranya, Kuxan Suum kozmikus fonalainak színe, melyek összekötik az univerzumokat

 

A nap napokon a lélek házába érkezünk. A nap az élet kezdete, miden dolog forrása. A nap napokon a megvilágosodás erői érkeznek a fölre. Ha ráhangolódunk erre az energiára, akkor megtapasztalhatjuk belsőnk igazi erejét.

A Nap a Vihar segitségével rávilágít azon aspektusainkra, részeinkre, ahol szeretetre, fényre van szükségünk. Most lehetőséget kapunk arra, hogy a feltétel nélküliséget gyakorolva olyan helyzeteket, vagy mások, esetleg önmagunk olyan részeit is elfogadjuk, amikkel ezidáig hadban álltunk.

 

2. A lunáris tónus •• = polaritás, polarizálja a kihívást, stabilizál

Tükörkép, ikerkapcsolat, a magnetikus tónus visszhangja, dualitás, a polaritás egysége (magnetikus=férfi pólus, lunáris=női pólus), ying-yang póluspár, a valóság szerkezete, a polarizált részek együttműködése, „Én, egy másik Te vagyok”


Comments are closed.