Kék Vihar Hullám

Posted on: október 3rd, 2014 by
Comments Disabled

Ma ismét új hullámba lépünk….10.04.-16.

vihar

Az elkövetkező tizenhárom nap a viharé. Készüljünk fel rá, hogy kisöpör mindent életünkből, ami már nem szolgál minket, ha akarjuk, ha nem. Engedjük bele magunkat ebbe az energiába és frissüljünk fel a vihar tisztító esői által. Ha az előző két Hullám után maradt még valami, ami gátol, akkor most ez is távozik életedből. Neked „csak” el kell engedned. Van, amikor ez a legnehezebb. Ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amik már rég nem szolgálnak. A Világáthidaló megnyitotta az utat felfelé, felsőbb énünk felé. Lépjünk kapcsolatba magasabb eszenciánkkal, kérjük segítségét, akár mindennapi gondjainkban….

Mindig a Hullám első napja a legerősebb. A hullám, a napi KIN és a vezető energia is ez a pecsét. A Vihar, már nemcsak egy kis szelecske, igazi vad, és energikus. Tisztuljunk meg, töltődjünk fel, élvezzük a szabadság extázisát, ne féljünk a változástól, az mindig jó, ha az első pillanatban nem is úgy tűnik.

 

viharII

A Cauac  (a Vihar Maja neve)által megtestesített harmonikus bölcsesség a szabadság. Az az állapot, amikor nem korlátoz hit, karma, szükség vagy körülmény semmilyen választásodban vagy cselekedetedben. A szabadság a nyitott valóság, melyben tudod, hogy minden pillanatban tiéd a választás lehe­tősége. Ez a létállapot egyfajta belső valóság érzékelésből ered. Annak megértése ez, hogy te vagy a színész, aki bármely pillanatban bármilyen szerepet eljátszhat, anélkül, hogy hozzá kötődne. Életed kéziratával dolgozol, kötődéseiddel, észleléseiddel, hogy felszabadítsd őket. Ebből a perspektívából származik a legteljesebb szabadság: megtanulni termé­szetes harmóniában és egységben élni az Isten akaratával.

By Maja Orákulum

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/

 

 


Comments are closed.