Fehér Világáthidaló Hullámvarázs

Posted on: szeptember 20th, 2014 by
Comments Disabled

Fehér Világáthidaló Hullám

 

2014.09.21-10.03.

 

Maja orákulum:  6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)

“Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás.

 

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit. A mostani felgyorsult világban ez bizony manifesztálódhat eddigi életed teljes megváltozásában. Ebben az időszakban jobban átláthatjuk, megláthatjuk azokat a területeket, amiken változtatnunk kell, s ha ezt nem tesszük meg, az élet bizony közbeszól, s maga intézi el a változást, elengedést! Ezt fájdalmasan is megélhetjük, de megláthatjuk a miérteket és elfogadhatjuk is a változást.

Erősítsük meg magunkat, s ne féljünk az új kihívásoktól, feladatoktól. Bízzunk abban, hogy minden változás, elengedés, „kis halál” fejlődésünket szolgálja! Minden okkal történik, ha rögtön nem is mutatkozik meg a cél.

Mielőtt új utakra térnénk, meg kell tisztítani a terepet, hogy befogadhassuk az újat.

A Világáthidaló az elengedésre, az alázatra tanít, s a megbocsátásra. Ha meg tudsz bocsátani, boldog tudsz lenni. Nem kötnek a múlt árnyai. Bocsáss meg önmagadnak és másoknak is.
A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeidet.orok_fiatalsag

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Cimi leckéje magában az ellenállásban rejlik. Add át magad ítélkezés nélkül. Cselekedj az elengedés és önátadás folyamatában, s tartsd fenn tiszta szándékod.

Böjtös- Tölgyfa Mária
http://majanaptar.csillagmag.hu/

 

 


Comments are closed.