09.21.KIN

Posted on: szeptember 20th, 2014 by
Comments Disabled

09.21. KIN 66 Fehér Mágneses Világáthidaló ,a Fehér Világáthidaló Hullámvarázs első napja mely 13 napig érezteti hatását. A Vörös Szoláris Hold  évének, harmadik Holdhónapjának,a  Szolgálat Elektromos Szarvas havának 2.napja

 CIMI (Másolás)

Egyesítek, hogy kiegyenlítsek

Vonzva az alkalmat

Lepecsételem a halál tárházát

A cél mágneses tónusával

Engem a halál ereje vezet utamon

 

A szoláris energiák (vagy más néven sugárzó energiák) elsősorban tartalmi minőséget szolgáltatnak a születési inkarnálódáshoz, míg a galaktikus energiák (nevezhetjük pulzáló energiáknak is) ezekhez a dinamikus erőt kölcsönzik, ezek visznek életet a szoláris jegyek megnyilvánulásába (lásd 1. ábra). A 13 galaktikus tónus az idő kozmológiájának a 13 hangja.

 

1. A mágneses tónus • =egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap. Kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik, feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az oszthatatlan / szétválaszthatatlan, új kezdetek, a rész és a teljes látszólagos paradoxona; a bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese, Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész – egyszerre és egyben.

 

A világáthidaló napok a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől, ami fejlődésünkben gátol, legyen az tárgy, szokás, viselkedési forma, barát. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghezvinni ezeket a kis halálokat, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy újat kezdhessünk.

 


Comments are closed.