09.04.KIN

Posted on: szeptember 3rd, 2014 by
Comments Disabled

09.04. KIN 49. Vörs Planetáris Hold a Sárga Nap Hullámvarázs 10.napja a Vörös Szoláris Hold  évének, második Holdhónapjának,a Kihívás Lunáris Skorpió havának 13. napja

befogadas

Tökéletesítek, hogy tisztítsak,

Előállítva az áramlást.

Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását

A megnyilvánulás planetáris tónusával.

Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon.

 

10. A planetáris tónus ── ── =megvalósulás, manifesztáció, tökéletesíti a megnyilatkoztatást, termel

A manifesztáció pontja, vitalitás, életerő, szüretelés, a téma beérett, motiváció, szándék, eredeti identitás, szellemi és materiális energiák párhuzamos vagy együttes megnyilvánulásai, a tiszta gondolat és a tiszta szándék

A hullám eléri a TÍZ-es tónussal a manifesztációs pontját. Ami az egyes tónusnál, mint forrásimpulzus elindult, az itt a TÍZ-es állomáson célba ér. Ebből következik, hogy a TÍZ-es pontra eső szoláris erő a hullámtéma céljára különleges utalást tesz.

 

Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

 

09 Vörös Hold MULUC [mu´luk] Az önemlékezés ereje Folyó – megtisztulni Föld, Kelet

 

A hold napokon érzelmeink áradata tör elő és feltör minden blokádot, ami az útjába kerül. Érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs összhangban belső hangunkkal. Mágikus tisztító erők lépnek előtérbe, melyek állóvizeket hoznak mozgásba.

Fontos a nyitottság ezen a napon, hogy megláthassuk, megérezhessük, azokat az embereket, helyzeteket, melyek segítik növekedésünket. Bátran mutassuk meg önmagunkat a világnak! A Sárga Nap Hullám betetőzik ma. Legyünk nyitottak a Hold üzenetére, engedjük, hogy kimossa belőlünk a szeretettel, elfogadással, befogadással kapcsolatos elakadásainkat.


Comments are closed.