Sárga Nap HUllám

Posted on: augusztus 25th, 2014 by
Comments Disabled

A Sárga Nap/AHAU/ Hullámvarázs 2014.08.26.-án veszi kezdetét a Maja Naptárban.

 

Nap

A Nap napokon a lélek házába érkezünk.

“Vagyok aki Vagyok. … Vagyok, aki Vagyok. … Vagyok, aki Vagyok.” Ez a mantra segít a “Vagyok” jelenléttel való kapcsolatterem­tésben, mely hatalmas erőt és univerzális igazságot tartalmaz. Ahau a leplezetlen misztérium, a feltétel nélküli szeretet és határtalan áldás egyszerűsége

A következő tizenhárom napban fedezzük fel Ahau egyszerű titkát, a feltétel nélküli szeretetet.

Szeresd az egész teremtést. Kap­csolódj be a fény táncába, a természet állandóságába, és sugározd ki igaz esszenciád tisztaságát: “Amint fent, úgy lent.” Te Istenben vagy, és Isten benned. Ahogy kifejezésre juttatod a feltétel nélküli szeretetet, többé válsz, mint aminek korábban ismerted magad. Fénylő leszel, isteni termé­szeted teljes megnyilvánulása

Maja nyelven a szellem K’inan, ami annyit jelent, mint “napnak len­ni”. A maják a szellemet a szoláris energiában érzékelték.

 

Az elmúlt időszak a gyógyulásé és a megismerésé volt. Előjöhettek elakadásaid ezzel kapcsolatban, például sokaknál előbukkant, mint árny, a dolgok befejezésének problémája, szórakozottság szétszórtság, idegesség, stresszes állapot.images (12).

A Nap Hullám kihívása a szeretet a feltétel nélküliség,  kérdéskörét boncolgatja. Önzőség, irigység, féltékenység, feltétekhez kötött szeretet jelentenek kihívásokat a következő tizenhárom napban.

Ahau megláttatja az árnyakat is, ahol fény van az árny is megjelenik…ítélkezés, félelem,, feltételekhez kötöttség…a megengedés a kulcs, amikor megengeded önmagadnak és másoknak is, hogy azok legyenek, amik. A Nap segít felismerni a szeretet hatalmát, amikor nem korlátoz hit, karma, amikor látod az összképet, tudod ki vagy, mit akarsz. A világon két dolog létezik félelem és szeretet. Nyissuk ki szívünket az igaz szeretet megtapasztalása előtt, fürödjünk a feltétel nélküliségben. Engedjük meg magunknak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A Nap tanítása abban rejlik, hogy megengeded önmagadnak és másoknak is, hogy a saját útjukat járják. Elfogadod mások igazát, nézőpontját. Megbocsátasz önmagadnak és másoknak is.


Comments are closed.