08.26.KIN

Posted on: augusztus 25th, 2014 by
Comments Disabled

 

08. 26.KIN 40 Sárga Mágneses Nap. Ezzel a nappal lépünk át a Kék Kéz-ből a Sárga Nap hullámvarázsba, amely szintén 13 napig fejti ki hatását Vörös Szoláris Hold  évének, második Holdhónapjának,a Kihívás Lunáris Skorpió havának 4. napja

hit

KIN mantra:

Egyesítek a megvilágítás érdekében

Vonzva az életet

Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát

A cél mágneses tónusával

Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon.

 

Egy új energiahullám veszi kezdetét, minőségileg új dolog kezdődik, kiindulópont. Ez a hatás lesz érvényben 13 napig, mindig hozzáadva az aktuális nap szoláris és galaktikus jegyeit.

 

A nap napokon a lélek házába érkezünk. A nap az élet kezdete, miden dolog forrása. A nap napokon a megvilágosodás erői érkeznek a fölre. Ha ráhangolódunk erre az energiára, akkor megtapasztalhatjuk belsőnk igazi erejét. Az igazi, feltétel nélküli szeretet megtapasztalására kapunk lehetőséget.  Önmagunkkal, a világban elfoglalt helyünkkel, a szeret elfogadásával, befogadásával, az önszeretettel kapcsolatos tanításokat kapunk az elkövetkező ciklusban.

ezo

A szoláris energiák (vagy más néven sugárzó energiák) elsősorban tartalmi minőséget szolgáltatnak, míg a galaktikus energiák (nevezhetjük pulzáló energiáknak is) ezekhez a dinamikus erőt kölcsönzik, ezek visznek életet a szoláris jegyek megnyilvánulásába. A 13 galaktikus tónus az idő kozmológiájának a 13 hangja.

 

1. A mágneses tónus • =egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap. Kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik, feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az oszthatatlan / szétválaszthatatlan, a bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese, Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész – egyszerre és egyben.

Kezdj új teremtést a felsőbb szándékkal, Isteni akarattal összhangban.


Comments are closed.