08.20.KIN

Posted on: augusztus 19th, 2014 by
Comments Disabled

08.20.KIN 34 , Fehér Galaktikus Varázsló a Kék Kéz Hullámvarázs 8..napja A Vörös Szoláris Hold  évének, első Holdhónapjának, a  Cél Mágneses Denevér havának 26. napja

föld-kéz

Harmonizálok, hogy varázsoljak

Formálva a fogékonyságot

Lepecsételem az időtlenség kimenetét

A teljesség galaktikus tónusával

Engem a végtelenség ereje vezet utamon

 

Galaktikus tónus: galaktikus- modellez

Minőségei: teljesség, szív-bölcsesség, az isteni akarattal való össze­hangoltság, mágus, sámán, jaguár, éjszakai látó, pap, fáklyavivő, mágia

Ix speciális köve a moldavit. Ez egy földön kívüli anyag, ami egy meteoritban esett a Földre. Rezgései nagyon hatékonyak más valósá­gokkal való kapcsolatteremtésre.

 

A varázsló napjain a varázslatot valósíthatjuk meg életünkben. Mindannyian varázslók vagyunk, a teremtő Isten tükörképei és rendelkezünk a teremtés képességével.. Kívánjunk valamit, és aztán egyszerűen bízzunk abban, hogy kívánságunk megjelenik az életünkben. Meglátjuk csoda fog történni.

 

Kapcsolódjunk össze a bennünk élő varázslóval, hogy megteremthessük azt az életet, amire vágyunk.Fogalmazzuk meg mindazt, ami fonos számunkra. A mai világban tudatosnak kell lennünk, s ne engedjük, hogy a mindennapi mókuskerék eltántorítson terveinktől.


Comments are closed.