08.19.KIN

Posted on: augusztus 18th, 2014 by
Comments Disabled

08.19.KIN 33 , Vörös Rezonáns Égenjáró,  a Kék Kéz Hullámvarázs 7. napja A Vörös Szoláris Hold  évének, első Holdhónapjának, a  Cél Mágneses Denevér havának 25. napja

lépcső

Levezetek, hogy felderítsek

Inspirálva az éberséget

Lepecsételem a tér kimenetét

Az összhang rezonáns tónusával

Engem az életerő ereje vezet utamon

 

Galaktikus tónus:  rezonáns- lelkesedik

Minőségei: változó, folyékony viszonyítási pontok, idő/tér utazó, égen járó, angyali hírnök, a mennyek oszlopai, bátorság, új irányok, misztikus utazás, együttérzés

“Megkondított harang vagyok. Ha megszólaltam, már nincs visszaút. Szeretetem fénye áramoljon be mindazok életébe, akiket megérintek.”

Az égenjáró napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égenjáró egy igazi felfedező, kutató. Mindig és mindig többet akar tudni, tudásszomja szinte olthatatlan. Egy született nyomozóval van dolgunk, aki nem nyugszik, míg meg nem találja a végső választ kérdéseire. Egyetlen motivációja az életben új helyek és területek felfedezése.

A mai nap a Kéz Hullám középpontja. Az Égenjáró energiája támogat minket a felfedezésben, új utak, perspektívák meglátásában, a jövőnk tervezésében. Kövessük kíváncsiságunkat, hogy a Kéz által kijelölt feladatokat beteljesíthessük.


Comments are closed.