Sárga Csillag Hullámvarázs

Posted on: július 4th, 2014 by
Comments Disabled

07.05.-17.

A mai nap egy új hullámvarázs veszi kezdetét, az utolsó a TZOLKINban, a Sárga Csillag/LAMAT/.

lapis lazuli

Színe az aranyszikrákkal teleszórt kék, /Lápisz Lazuli kő/, mely egyesíti a Föld bolygó kékjét a csillagok bölcsességével. Művészet, elegancia, báj, szépség, részletekig menő tökéletesség. A cselekvést szépséggel megkoronázni.

Lamat száma a nyolcas, a harmonikus rezonancia száma, a végtelen szimbóluma.

Ebben a 13 napban legyünk itt és most! Hagyjuk, hogy Lamat erői szétáradjanak bennünk és találjuk meg az egyensúlyt, harmóniát, szépséget bennünk és környezetünkben. Hiszen ahogy kint, úgy bent! Legyünk befogadóak! Vegyük észre az apró csodákat környezetünkben, töltődjünk fel. Fedezzük fel, hogy minden lehetőség létezik.

 

Lamat árnyékában az átalakulás lehetősége abban rejlik, hogy tuda­tosítod az életedben jelenlévő harmóniát vagy diszharmóniát Légy készen az elismerésre, tisztogatásra ott, ahol szükséges!  Bármilyen módon éled meg kapcsolataidat, az lépéseket jelenthet a harmónia megtalálásában. Nyílj meg teljesebb mértékben a harmóniának, életed minden területén.

By Maja Orákulucsillagm

A következő tizenhárom nap a Tzolkin végét jelzi. Érdemes visszanéznünk az elmúlt 260 napra. Ez a Hullám a dolgok tökéletesítésének, befejezésének időszaka. Tekintsünk vissza életünkre, döntéseinkre, feladatainkra, a tanításokra, amiket kaptunk. Vonjuk le a tanulságot, s lépjünk tovább. Készüljünk fel a következő Szent Körre, egy újabb spirálra, életünk következő 260 napjára…

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló


Comments are closed.