07.02.KIN

Posted on: július 1st, 2014 by
Comments Disabled

07.02.. KIN  245,  Vörös Spektrális Kígyó a Kék Sas Hullámvarázs 11. napja A Sárga Mag évének, tizenharmadik, utolsó Holdhónapjának 5.napja Soulmates

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Fehér Varázsló

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Vörös Kígyó

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig: Kék Sas

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig: Sárga Harcos.

 

A kígyó napjain felébrednek ösztöneink, az életerőnk. A szexuális szenvedély napja ez, a termékenységé. Ma különösen, hiszen a nap vezető energiája is a Kígyó.

Vesd el a múltat és lépj be az alkímiai átalakulás tüzeibe! A test mindenre emlékszik, amit átéltél és magában hordja a múlt tudatosságát. Figyeld a tested, nyisd meg magad. A kígyóhoz tartozik a dob és a csörgő, képes régi mintákat feloldani.

Ennek az energiának az árnyoldala, ha túlértékeled a testi és fizikai vágyaid. A múlt hiedelmeihez való ragaszkodás, pl megfelelő étrend, autó, ház, vagy elvárod másoktól, hogy megfelelőek legyenek. Alakítsd át ezeket a mintákat, fedezd fel eredeti motivációd!

Elindul az elengedési folyamat, mellyel lezárul a Sas Hulláma. Töltsük bele a Kígyó energiát a víziónk, látomásunk megvalósításába. Hagyjuk elmenni a minket már nem szolgáló energiákat. Hálával és szeretettel forduljunk az elmúlt napok felé.


Comments are closed.