Kék Sas Hullám

Posted on: június 22nd, 2014 by
Comments Disabled

 

Ma ismét új Hullámba lépünk…06.22-07.04 .Kék Sas /MEN/ Hullámvarázs:

206062_1926627933793_1485013585_2192309_3415875_n

Az előző hullám, a belső kommunikációt támogatta felsőbb tudatunkkal, a Sas Hullámvarázs segíti belső látnokunk fejlődését. Ebben a 13 napban ösztöneink, előérzeteink kerülnek, kerülhetnek előtérbe. Hallgassunk rájuk!

A Maják számára MeN a sast jelképezi, amely tudatosan szárnyal a Föld felett és messzebbre lát az emberi elménél.

Ez a Hullámvarázs segíti és erősíti perspektíváink megnyílását, a zavartalan és hiedelemmentes áramlást, az önmagunkba vetett hitet, s a perspektivikus látásmódot. Jobban átlátjuk helyzetünket, helyünket a világban. Támogatást kapunk ebben az időszakban, hogy jobban megláthassuk, megérezhessük utunkat, amit járnunk kell. Men színe a lágy levendula. Ez a szín jelképezi a viola-szín lán­got, ami minden élőt átalakít. Kövei az ametiszt és a lepidolit.

A Sas egyik árnyékában úgy érezhetjük, hogy elsodor tudatunk óceánja. Reménytelenül beleragadhatunk a magunk teremtette helyzetekbe. A Sas a felelősségérzet és a kötelesség témáit is feszegeti. Minél inkább meg akarsz szabadulni, a sas, annál intenzívebben ragad meg erős karmaival, hogy lásd meg a helyzetet, amibe beleragadtál!

Itt az idő, hogy képességeid fejleszd, s megbecsüld. Magad felé is tarts fenn ugyanazt az odaadást, mint a világ felé. Törőd önmagaddal is, fordulj szeretettel MAGod felé!

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

Fehér Elektromos Világáthidaló

http://majanaptar.csillagmag.hu/


Comments are closed.