06.18.KIN

Posted on: június 17th, 2014 by
Comments Disabled

06.18. KIN 231, Kék Planetáris Majom /CHUEN/ a Fehér Szél Hullámvarázs 10.napja A Sárga Mag évének, tizenkettedik Holdhónapjának 19.napja4462571 

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Sárga Csillag

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Kék Vihar

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig: Vörös Sárkány

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig:Fehér Kutya

 

Minőségei:   ártatlanság,   spontaneitás, belső gyermek, humor művészi érzék, majom, szélhámos, csalódás, átláthatóság

Chuen színe a vízkék. A napfényben bukdácsoló óceán áttetsző, örömteli kékje. Halld a delfinek énekét, miközben vizualizálod az ártat­lanság, öröm és humor színét.

Ez a nap a Hullám betetőzését hozza meg. Most learathatjuk az elmúlt napok gyümölcsét.A majom napokon a játékra való természetes hajlam bukkan elő. A majom egyedüli célja, hogy szórakozzon, játsszon, nevessen, örömét lelje az életben, egyszerűen élvezze az életet. A Majom könnyedsége segít abban, hogy megtapasztalhassuk belső igazságainkat, s kikommunikálhassuk azokat. A mai társadalmunkban hajlamosak vagyunk túl komolyan venni az életet, és szégyenkezni a tiszta boldogság miatt. Erről azonnal le kell szoknunk. A majom üzenete, hogy merjünk kicsapni a hámból, nevessünk, kacagjunk hangosan, míg bele nem fájdul a hasunk. Találkozzunk barátainkkal, menjünk el szórakozni. Kiváló alkalom a kikapcsolódásra.

 

10. Planetáris tónus:Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.


Comments are closed.