06.09.KIN

Posted on: június 8th, 2014 by
Comments Disabled

06.09. .KIN  222, Fehér Mágneses Szél, a Fehér Szél Hullámvarázs első napja A Sárga Mag évének, tizenkettedik Holdhónapjának 10.napja  images (42)

Portál

 

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Vörös Föld

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Fehér Szél

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig:Kék Vihar

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig: Sárga Ember

 

A szél napokon a kommunikáció adományai mutatkoznak meg leginkább, ugyanis a nap missziója nem más, mint a lélek kommunikációja, „belső napunk” kinyilatkoztatása a környezetünk előtt. Ez a párbeszéd, a feltárulkozás és a megértés napja, illetve felettébb alkalmas szituációk tisztázására. Légy lelkes és ihletett!

A Maják azt mondják, ha igazán ki akarod használni a pecsét erejét, várd meg a háromszoros napot. Hogy mit jelent ez? A jegy a hulláma első napján a legerősebb, mivel háromszoros az energiája. A napi KIN, a Hullám, és a vezető energia is egyben, ami a mi esetünkben a Fehér Szél, a kommunikáció, a szellem ereje, ihlet, inspiráció, lelkesedés. :)

 

1. A mágneses tónus:egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét. A hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik,

Kezdj új teremtés a Felsőbb Szándékkal/Isteni Akarattal összhangban

 

A Tzolkin 13 galaktikus energiája:

A szoláris energiák (vagy más néven sugárzó energiák) elsősorban tartalmi minőséget szolgáltatnak a születési inkarnálódáshoz, míg a galaktikus energiák (nevezhetjük pulzáló energiáknak is) ezekhez a dinamikus erőt kölcsönzik, ezek visznek életet a szoláris jegyek megnyilvánulásába.


Comments are closed.