06.08.KIN

Posted on: június 7th, 2014 by
Comments Disabled

06.08. KIN  221, Vörös Kozmikus Sárkány / IMIX /, a Vörös Hold Hullámvarázs 13., utolsó napja A Sárga Mag évének, tizenkettedik Holdhónapjának 9.napja sarkanyok_4

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Fehér Tükör

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Vörös Kígyó

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig:Kék Majom

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig:Sárga Nap

 

Minőségei: az élet forrása, isteni gondviselés és támogatás, Ősanya, , eredendő bizalom és táplálás, befogadó képesség, az adás- elfogadás témái

Ma elengedjük a Hold Hullám, mély átalakító energiáját, miközben már felkészülünk az új befogadására, s ebben a Sárkány van segítségünkre. Önmagunk belsőnk energiával való feltöltésére alkalmas ez a nap. A befogadás, elfogadás leckéi jelenthetnek kihívást A sárkány napokon a bizalom területei kínálnak különféle próbákat.  Késztetést érezhetünk, hogy segítsünk másoknak, A Sárkány arra tanít, hogyan találjuk meg az egyensúlyt az adás, efogadás témáiban. Ügyelünk arra, hogy ne másoktól várjuk, amire szükségünk van. Adjuk meg önmagunknak is ugyanazt a szeretetet és törődést, amivel mások felé fordulunk.

Imix színe a burgundi vörös, az élet vérének színe. A burgundi vörös jelképezi a szeretetet, a bizalmat, és táplálékot, mely a Föld nemző tala­jában található.

.

 

13. A kozmikus tónus :egyetemes mozgás, mozdulat, a jelenlevőséget képviseli, meghalad

Transzformáló erők, a végzet, a sors száma, az univerzális mozdulat sugara, láthatatlan erők, váratlan változások, mozgásra késztet mindent, ami mozdulatlan.

Az EGY-es tónussal való kapcsolatfelvétel megkezdődik, mellyel mindig valami új kezdődik. A TIZENHÁRMAS tónus viszi az adott és végéhez ért ciklus végkifejleti eredményét, új információját az EGY-es tónushoz, amely ezt egy új témába ágyazva újból útnak indítja.


Comments are closed.