Vörös Hold Hullám

Posted on: május 26th, 2014 by
Comments Disabled

Vörös Hold /Muluc/ Hullámvarázs

05.27- 06-08megtisztulás

 

Muluc száma a kilences, a mi a nagy ciklusok visszatérését szimbo­lizálja, színe a naplemente barackszíne, mely segít az Esszenciális Önvalódra való visszaemlékezésben

A maják számára Muluc-ot az esőcsepp vagy esővíz jelképezi. “Igyál tiszta vizeimből” mondja Muluc. “Tisztítson meg esőm. Fogadd az iste­ni vezettetést, a kozmikus esőcseppet a teremtő szeméből” Ezt fizikai síkon is erősíthetjük. Igyunk elegendő vizet, s most figyeljünk is rá, hogy ne felejtsünk el inni… Ez a megtisztulás, a belső tisztítás időszaka…ne feledd, ahogy kint, úgy bent. Figyeljünk., hogy az energia szabadon áramolhasson, mert akkor könnyebben megérezhetjük a helyes utat, s azt mi igaz, mi hamis.

A Hold az érzelmekről szól. Kifejezetten érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal. A Solar Plexus-on keresztül azonnal megérezzük, hogyha valami nincs belsőnkkel teljes összhangban. Ezeken a napokon hajlamosak vagyunk olyanokat mondani, amit máskor soha nem mondanánk. Mágikus tisztítóerők lépnek előtérbe, melyek állóvizeket hoznak újra sodrásba.

Hold Hullám

„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

09 Vörös Hold MULUC [mu´luk] Az önemlékezés ereje Folyó – megtisztulni Föld Kelet

 

Árnyékoldal: Önrombolás, a saját fény elrejtése, saját magunk elfelejtése, önelégedetlenség, önlekicsinylés, identitás- és önértékelési problémák, a fejlődést gátló hatalmas torlaszok, önkritikusság, szégyenlősség, visszahúzódás, magányosság és bizonytalanság, „ön-felejtés”
Fényoldal: Az ősfolyam tisztító ereje, tudatalatti, visszaemlékezés az önvalóra, a tudatosság felébredése, kozmikus kommunikáció, jelzőtűz, állóvizet mindig újra sodrásba hoz, mágikus tisztítóerő, tisztánlátás a saját identitás és az inkarnációs szereppel kapcsolatban, a vér témái

 

 


Comments are closed.