05.27.KIN

Posted on: május 26th, 2014 by
Comments Disabled

05.27. KIN 209, Vörös Mágneses Hold, a Vörös Hold Hullámvarázs első napja A Sárga Mag évének, tizenegyedik Holdhónapjának 25.napja 

 

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Fehér Kutya

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Vörös Hold

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig: Kék Vihar

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig: Sárga Ember

 

A maják számára Muluc-ot az esőcsepp vagy esővíz jelképezi. “Igyál tiszta vizeimből” mondja Muluc. “Tisztítson meg esőm. Fogadd az iste­ni vezettetést, a kozmikus esőcseppet a teremtő szeméből

Muluc a felébredt tudatosság kozmikus magja.

Muluc száma a kilences, a mi a nagy ciklusok visszatérését szimbo­lizálja

Muluc színe a naplemente barackszíne, mely segít az Esszenciális Önvalódra való visszaemlékezésben

A hold napokon érzelmeink áradata tör elő, és feltör minden blokádot, ami az útjába kerül. Kifejezetten érzékenyek vagyunk mindenre, ami nincs szinkronban belső hangunkkal. A Solar Plexus-on keresztül azonnal megérezzük, hogyha valami nincs belsőnkkel teljes összhangban. Ezeken a napokon hajlamosak vagyunk olyanokat mondani, amit máskor soha nem mondanánk. Mágikus tisztítóerők lépnek előtérbe, melyek állóvizeket hoznak újra sodrásba. A vörös hold napjain fürödjünk meg az emlékezés vizében, és rázzuk le az ön-felejtés fátylát. Ha tiszta tudatossággal és figyelemmel dolgozunk a vörös hold energiáival, az emlékezés felébredt állapota fog kibontakozni bennünk.

 

1. A mágneses tónus: egység, egyesíti a rendeltetést, vonz

Központosított erő, maximális fókuszpont, minőségileg új dolog kezdődik, egy új energiahullám veszi kezdetét, a hozzá párosult szoláris energia koncentrált hangsúlyt kap, kiindulópont, startpont, célmeghatározó szereppel rendelkezik, feltétel nélküli szeretet, az Egy Szív, az oszthatatlan / szétválaszthatatlan, új kezdetek, a rész és a teljes látszólagos paradoxona; a bölcsesség, a támogatás, a megoldás, a cselekvés együttese, Te vagy a cseppben a tenger, a parányi rész és a teljes egész – egyszerre és egyben.

 

„Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.”

09 Vörös Hold MULUC [mu´luk] Az önemlékezés ereje Folyó – megtisztulni Föld Kelet

 

Árnyékoldal: Önrombolás, a saját fény elrejtése, saját magunk elfelejtése, önelégedetlenség, önlekicsinylés, identitás- és önértékelési problémák, a fejlődést gátló hatalmas torlaszok, önkritikusság, szégyenlősség, visszahúzódás, magányosság és bizonytalanság, „ön-felejtés”

Comments are closed.