05.24.KIN

Posted on: május 23rd, 2014 by
Comments Disabled

05.24. KIN 206,Fehér Spektrális Világáthidaló, a Sárga harcos Hullámvarázs 11. napja A Sárga Mag évének, tizenegyedik Holdhónapjának 22.napja 385760_439494929430755_1328217959_n

 

A mai nap kapcsolathálója:

 

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Vörös Égenjáró

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Fehér Világáthidaló

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig: Sárga Harcos

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig: Kék Sas

 

Ma elkezdődik a Harcos Hullám lecsengése…A világáthidaló napokon a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől (legyen az tárgy, szokás, viselkedési minta, barát, esetleg társ) ami a fejlődésünkben gátol. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghez vinni ezeket a mindennapi „halálokat”, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy egy újat elkezdhessünk.

11. A spektrális tónus: Felbomlás, a feloldódás ereje, az elért eredmény újra elengedése, minták és struktúrák átalakítása, egyszerűség, letisztázás, változás, elemekre bomlás, elengedés, leválás, eltérő / ellentétes hatások, a bonyolulttól az egyszerű felé tartó folyamatok, minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött leválhat rólad.

 


Comments are closed.