Kék Éjszaka Hullám

Posted on: április 30th, 2014 by
Comments Disabled

Kék Éjszaka /AKBAL/Hullámvarázshold (2):

05.01-13.

 

 

Akbal a misztérium, az utazás az énbe, a hely, ahová mindig visszavonulhatsz, hogy összegyűjthesd tapasztalásaid.  Akbal a lehetőségek hatalmas mezeje, mely az emberi érzelmek mélységeiben található. Ő jelképezi a belépést a “befelé tekintő” helyre, ahol hangot és látomást kap a tudattalan árnyék. Előjöhetnek a bennünk lévő korlátok, félelmek. Teremtsünk időt magunkra, az elmélyülésre, a befelé fordulásra.  Vizsgáljuk meg fájdalmainkat, sérelmeinket, korlátainkat. Ne ragaszkodjunk ezekhez a berögzülésekhez, hisz ezek akadályozzák életünket. Lássuk meg a pozitívumot, amit magukban hordoznak. Ne engedjük, hogy a látszólagos sötétség megfélemlítsen, elbizonytalanítson minket, hisz a sötétség hordozza a fény legnagyobb ígéretét.

 

03 Kék Éjszaka AKBAL [ak´bal] Az ötletek ereje Intuíció – álmodni Víz Nyugat
Árnyékoldal: Túlságosan belső és szubjektív beállítódás, önmagunk elvesztése a belső térben, depresszió, önbírálat, félelem a változástól, felszínesség, az értéktelenség és az elkülönültség érzete, önbecsülési problémák, „megrekedtség”
Fényoldal: Csend, „gazdagság”, kreativitás, kozmikus bőség, derű, nyugalom, álomidő, az álmok energiája, tudatos álmodás, az álmok felfedezése, az álomszimbolika megfejtése, belső utazás, a magába záró sötétség, a belső világ kreativitása, a misztérium székhelye, a lélek szentélye, önelemző utazás, a belső látás és integráció, ami egybevonzza és egyesíti az álmot a megvalósító energiákkal

 

 

Böjtös- Tölgyfa Mária

 


Comments are closed.